Scooter Rijles

de juiste keuze.

Meld je nu aan

Twijfels?

Laat jouw gegevens achter, en wij bellen jou terug.

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]

Waarom kiezen voor autorijschool Correct?

Bromfiets of Scooterrijbewijs halen duur? Niet bij Autorijschool Correct! Kijk, vraag en vergelijk maar…

Graag leggen we je hier alles uit hoe jij op de snelste manier je bromfiets of scooter rijbewijs kan halen. Voordat je met de rijlessen kunt beginnen moet je eerst de theorie doen, dit kan al vanaf 15,5 jaar. Hierna kunnen we dan een examen en de rijlessen inplannen. Voor deze rijlessen en het examen moet je wel minimaal 16 jaar zijn. Voor de scooterrijlessen beschikken we over een Peugeot Kisbee, een super scooter dus! Net als bij de motorrijles geven wij solo rijles, zodat het veilig blijft en je voldoende aandacht krijgt van je rij-instructeur.

Geen helm? Geen probleem! Die krijg je van ons in bruikleen.

Theorie

Je moet in het bezit zijn van een theoriecertificaat voordat je kunt beginnen met lessen. Het theorie certificaat is 1,5 jaar geldig. Tegenwoordig geven de meeste kandidaten de voorkeur aan zelfstudie. Een theoriepakket kun je ophalen bij de rijschool. Dit pakket, het theorieboek incl. inlogkaart, kost € 25.

Pas als je voor de theorie geslaagd bent kun je beginnen met de rijlessen.

Let op: het theorie-examen dien je zelf te reserveren via mijn.cbr.nl.

Praktijkexamen

Het praktijkexamen duurt totaal 45 minuten waarvan 25 à 30 minuten rijtijd is. Tijdens het onderdeel verkeersdeelneming word je beoordeeld op:

Beheersing

Veiligheid

Ruimtekussen

Sociaal rijgedrag

Opvolgen van verkeersregels

Het praktijkexamen vindt in Roermond vanaf het CBR locatie plaats. Als je geslaagd bent voor het praktijkexamen mag je zowel scooter, brommer(schakel), snorscooter en brommobiel rijden.

  Autorijles

  Frans Kok

  Wat kun je van ons verwachten?

  Autorijschool Correct streeft naar de juiste kwaliteit voor de beste prijs. Wij zullen alles in werking stellen om onze leerlingen te laten slagen.

  Veelgestelde vragen

  Wij hebben meerdere pakketten tegen verschillende prijzen. Bekijk onze prijzen via het menu.
  Bij ons duurt een rijles echt 60 minuten. Wij nemen geen pauze tijdens de rijles.
  Bij autorijschool Correct kiezen wij ervoor om geen ‘slagingsgarantie’ af te geven, omdat de leerling zelf kan aangeven wanneer hij afrijd. Wij zullen wel adviseren of het een verstandige keuze is of niet.
  De rijtijden bepaal jij zelf met jou instructeur. Schikt het eens niet overdag, en wil je bijvoorbeeld in de avond lessen, dan kun je dit bespreken met jou instructeur.
  Wij zetten de rijlessen voort, en gaan een herkansing inplannen. 95% van de leerlingen slaagt met een herkansing!

  Bij autorijschool Correct kun je in termijnen betalen gedurende de rijlessen. Betaal je alles in een keer? Dan krijg je .. korting

  Geen probleem, meld je 24 uur voor aanvang van de rijles af bij jou eigen instructeur. Wij zullen dan geen kosten in rekening brengen. Lukt dit niet, dan zijn wij bij geen goede reden genoodzaakt de rijles te factureren.

  Wij rijden in midden-limburg tussen Maasbracht en Reuver.

  Overtuigd?

  Meld je vandaag nog aan

  Meld je direct aan