Welkom op de website van Autorijschool Correct te Roermond. Met deze website proberen we je de juiste keuze te laten maken voor een autorijschool.

Een keuze maken voor een goede autorijschool is geen gemakkelijke opgave. In de regio zijn ongeveer 70 rijscholen actief, goede en minder goede. Vaak wordt de keuze bepaalt omdat er een aanbieding is (Wowdeal, Social Deal) maar is dit dan een goed keuze?

In de 16 jaar dat Autorijschool Correct actief is hebben we toch al een zeer goede naam opgebouwd. Hoe? Omdat we duidelijk zijn, geen vage pakketten aanbieden, lesuren hebben die nog echt 60 minuten duren, en we geen boodschappen gaan doen tijdens de rijles.

We zeggen niet dat we de beste rijschool zijn, maar horen wel thuis bij de betere rijscholen. Kijk maar eens op de website www.rijschoolgegevens.nl (regio Herten) en je zult zien dat Autorijschool Correct boven het gemiddelde slagingspercentage zit. Voor de categorie B slaagt van de 100 kandidaten 71-79% bij Autorijschool Correct voor de eerste keer! (bron: www.rijschoolgegevens.nl)

Slagingspercentage
Wat is het slagingspercentage van de rijschool? Iedere rijschool krijgt 4x per jaar een overzicht van het CBR met de eigen slagingspercentages. Daarbij geldt niet alleen: hoe hoger hoe beter. Ook is van belang hoeveel lessen de rijschool nodig heeft voor een goed resultaat. Deze gegevens vindt je niet terug op de website van Rijschoolgegevens.nl.